Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    mama mi je profesorica violine i solfeggia
    ovo je ključno. Naravno, mama ti je i više nego kompetentna za poučavati violinu i solfeggio.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je ključno. Naravno, mama ti je i više nego kompetentna za poučavati violinu i solfeggio.
    Ne, ključno je to da sam bila kod kuće s njom, da mi je bila prijateljska atmosfera u kojoj se nisam morala dokazivati nikome i nitko me nije osuđivao ako nisam bila dobra. Nije bilo ocjena, nije bilo rokova, pratio se moj ritam. Na isti naćin me je učila i književnost i povijest i povijest umjetnosti. Da nije bilo nje nikad ne bih razvila zainteresiranost za umjetnost, književnost, itd. jer je program koji se odnosio na to u školi bio otužan, a profesorica baba u krizi srednjih godina koja je pipkala i štipkala dečke.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ključno je to da sam bila kod kuće s njom, da mi je bila prijateljska atmosfera u kojoj se nisam morala dokazivati nikome i nitko me nije osuđivao ako nisam bila dobra. Nije bilo ocjena, nije bilo rokova, pratio se moj ritam. Na isti naćin me je učila i književnost i povijest i povijest umjetnosti. Da nije bilo nje nikad ne bih razvila zainteresiranost za umjetnost, književnost, itd. jer je program koji se odnosio na to u školi bio otužan, a profesorica baba u krizi srednjih godina koja je pipkala i štipkala dečke.
    da ti je mama kuharica ili inženjerka-kako bi ti mama prenijela znanje o glazbi. Dakle, ti si poučavana od strane stručnjaka, koji ti je i mama, a ne od strane mame vulgaris

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •