Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    sanja oprosti sto skrecem s teme, ali fascinirana sam ovim tvojim visestrukim citiranjem iz vise postova.
    Respect!
    U donjem desnom uglu svakog posta postoji znak navodnika s plusićem. Klikni na taj znak na svim postovima koje želiš citirati i kad si gotova, klikni "Odgovori na temu". U okviru će ti se pokazati svi postovi koje si htjela citirati s praznim mjestima između postova.

Sorry svima na off topicu.

Citiraj fritulica1 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam uvijek za izbor ali, ajme, koliku dozu samopouzdanja treba imati roditelj koji se odluci na HS?
    I mene to fascinira.

Nekako sam primijetila - mislim, općenito u životu, a ne ovdje na forumu, naglašavam da ne bi bilo uvrijeđenih - pravilo: što manje znanja, tim veća samouvjerenost. Tek kad ljudi počnu sakupljati znanje, postaju svjesni svojih propusta, rupa i neznanja; samo uvid u količinu znanja može osvijestiti vlastito neznanje. Onaj tko malo zna, ni ne može imati pojma koliko toga ne zna.

Naravno, kad kažem "neznanje" ne mislim na puku udžbeničku faktografiju, već i poznavanje sebe, samospoznaju.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    UNekako sam primijetila - mislim, općenito u životu, a ne ovdje na forumu, naglašavam da ne bi bilo uvrijeđenih - pravilo: što manje znanja, tim veća samouvjerenost. Tek kad ljudi počnu sakupljati znanje, postaju svjesni svojih propusta, rupa i neznanja; samo uvid u količinu znanja može osvijestiti vlastito neznanje. Onaj tko malo zna, ni ne može imati pojma koliko toga ne zna.

Ajde nek je netko napisao ono što mene "muči" od samog početka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •