Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    pa naravno da nije
    barem meni nije
    ali možemo o njegovim manjkavostima, manama i nesavršenostima
    o potrebi za pozitivnom, suštinskom promjenom, ne samo kozmetičkom
    Jesi li već pisala kako bi izgledala ta suštinska promjena, kako ju ti zamišljaš? Stvarno se ne mogu sjetiti, a zanimalo bi me (i vjerujem, ne samo mene).

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li već pisala kako bi izgledala ta suštinska promjena, kako ju ti zamišljaš? Stvarno se ne mogu sjetiti, a zanimalo bi me (i vjerujem, ne samo mene).
    a zašto?
    zbog dobrobiti rasprave ili zbog toga da vidiš pišem li prazne fraze kojima je svrha samo kritiziranje?
    bezveze mi se uopće spuštati na razinu opravdavanja svojih postova potencijalnim prijašnjim
    u kojima sam potanko iznijela svoje stavove, mišljenja i prijedloge na određenu temu
    ne znam otkud je baš tebi došlo ovo prozivanje kad se 90% tvojih sastoji od dvije rečenice: "Potpisujem" i "Slažem se".

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto?
    zbog dobrobiti rasprave ili zbog toga da vidiš pišem li prazne fraze kojima je svrha samo kritiziranje?
    bezveze mi se uopće spuštati na razinu opravdavanja svojih postova potencijalnim prijašnjim
    u kojima sam potanko iznijela svoje stavove, mišljenja i prijedloge na određenu temu
    ne znam otkud je baš tebi došlo ovo prozivanje kad se 90% tvojih sastoji od dvije rečenice: "Potpisujem" i "Slažem se".
    A to je problem?
    Ja tebi barem ne određujem postotke postova u kojima kritiziraš, niti me to zanima. Nisam te prozivala, već sam te nešto pitala. Naravno da ne moraš odgovoriti. A iskreno, nakon ovakve komunikacije s tvoje strane tvoje me mišljenje ovdje više ni ne zanima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •