Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Pa Mare ne zezaj me, ja sam fakat navela milijarde razloga zašto sam za OKK, moj skepticizam prema sistemu je samo jedan od razloga. Prolistaj ako te zanima.
    A površno ih čitam u zadnju jer stvarno više ne mogu podnjet čitabe koje bi me trebale uvjeriti da sam u krivu i da ću uništiti život svog djeteta zbog svoje sebičnosti - ovo ovako sažeto.
    Ali svi ti tvoji razlozi proizlaze iz ogorčenosti društvom.
    A to strašno društvo smo i mi koje se ovdje s tobom dopisujemo, razumiješ.
    I ne mislim ja nipošto da nam je društvo savršeno uređeno i da ništa ne treba mijenjati, ali mislim da ti malo pretjeruješ.

Uostalom, kako ti možeš znati da baš tvoje dijete neće željeti živjeti u nekoj metropoli i raditi u velikoj međunarodnoj korporaciji.
    Iako su djeca tvoja nemaš im pravo nametati svoje stavove niti ih ograničavati na način da im u startu oneomogućiš snalaženje u tom društvu koje se tebi nimalo ne sviđa, ako oni to jednog dana požele.
    Jednako kao što ni ja ne mogu zabraniti svojoj djeci da odu živjeti na Bobaru ako im tako nešto padne na pamet.

Razumiješ?

Ne zezam te, niti te želim uzrujavati :ječmenac:

Sanja, potpisujem i ja tebe.
    I također molim da me se izuzme iz ovih stereotipizacija nacionalnog identieteta, ali i iz zlobnih komentara na račun moje djece.
    Valjda nam to enchantress osobnim primjerom želi pokazati taj "hrvatski mood"
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 27.06.2011. at 15:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •