Rozice, prosječna osoba nema pojma o latinskom i grčkom. Jedva govori materinji. Moja najnovija saznanja sa popisa našeg stanovništva.
Ok, sve to što pišeš je tebi u redu. A, sad, što da tvoje dijete želi u školu? Ne samo u jednu, nego u više njih odjednom? Kći moje prijateljice završila je osnovnu i osnovnu glazbenu sa 5,0, redovna je na Lidranu, plesu i nekakvoj likovnoj Š. Sada ide u dvije srednje škole ( moram li spominjati 5,0) od kojih je jedna glazbena, a druga na stranom jeziku. I već sad zna na koja DVA studija će ići. I sve to ŽELI. I izlazi sa vršnjacima i vršnjakinjama.
Što bi ti napravila na mjestu njene mame? Ona je stavila svoj život na čekanje i posvetila se toj, posebnoj djevojčici (djevojci već). Tata zarađuje za sve to. HS ne bi zadovoljio takvo dijete ni u predškoli.

Odgovori s citatom
istražuje; nekad mi više ide na živce to što kad idemo spavat ugasimo svijetlo a on upali svoju speleološku lampicu, dofura 3-4 knjige u krevet i čita do kasno u noć. Učenje je proces koji traje cijeli život, i mislim da je često puno čvršče ono znanje koje steknemo svojevoljno u zrelijim godinama nego ono koje je mnogima nametnuto da stiću zbog ocjena.