Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

apri, šta nije trigonemetrija dio matematike koji se odnosi na trokut? odnose u trokutu? kakve to kuće radiš kad imaju zidove u obliku trokuta
    ma šalim se, malo me hvata ljetno ludilo, a klima ne radi
    zaboravih i ja trigonometriju. iako sam išla u matematičku gimnaziju.

ali, činjenica je da jedino što mogu reći da sam naučila kroz srednjoškolsko školovanje kako spada - upravo matematika. za bilo koji dio srednjoškolskog gradiva treba mi dva-tri sata da se podsjetim i znam ko da je jučer bilo. a imali smo predivnu profesoricu matematike. ta te nije puštala s ploče dok ti nije bilo jasno. nema majci. jednom sam cijelih 45 minuta provela na ploči rješavajući jedan zadatak brisala i pisala i brisala i pisala dok mi se nije upalila lampica

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Prisjetit ćeš se (zapravo prisjećati pomalo) uz djecu, kao i mi ostali. Ne samo trigonometrije nego i svega ostalog.... To ide postupno. Tek ako se ne budeš mogla prisjetiti, ideš na instrukcije, tj. plaćaš instrukcije da djeci pomogne onaj tko zna.

Ja se bojim da će moja djeca relativno kasno tražiti pomoć, pa ću izgubiti priliku za postepeno prisjećanje (starijem sinu ide dobro, u četvrtom razredu je valjda dvaput tražio pomoć oko zadaće, od čega je jedno "pomaganje" bilo poziranje za opis mame )

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Prisjetit ćeš se (zapravo prisjećati pomalo) uz djecu, kao i mi ostali. )
    eh, ja da ne budem kao svi ostali sam se u 15 godina koliko smo zajedno, a sigurno 5 puta prisjećala matematike. al ne za djecu nego za muža. i, ubijem se ja, sve ponovim, iracionalne brojeve, derivacije, funkcije, matrice - sve. i onda on odustane od ispita. i tako 5 puta. a škrt je platit si instrukcije. al nema više, od sad se matematike prisjećam jedino za djecu

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    apri, šta nije trigonemetrija dio matematike koji se odnosi na trokut? odnose u trokutu? kakve to kuće radiš kad imaju zidove u obliku trokuta
    ma šalim se, malo me hvata ljetno ludilo, a klima ne radi
    Cvijeto, dao Bog da uvijek tako hodaš za mnom i ispravljaš mi lapsuse
    Ja sam sebi totalno prevela na geometriju i sad šibam i stolnjake i zidove i košulje po toj liniji... LOOOOL

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •