Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kroz igru se moglo puno kod moje dece. Od ove godine može samo delimično sa starijom, kad i kako je ona raspoložena. Ali godina je luda i nije mi merodavna za zaključke. Možda bi bilo drugačije da ne balansiram njena interesovanja i ono što se mora iz škole. Da nema pandemije i tolikih izmena. Da nije peti razred i prešla od učiteljice na različite nastavnike... Zapravo bi bilo zanimljivo da Kaae može da iskopa neku statistiku, koliko roditelja nastavi homeschooling i sa tinejdžerima ?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Kroz igru se moglo puno kod moje dece. Od ove godine može samo delimično sa starijom, kad i kako je ona raspoložena. Ali godina je luda i nije mi merodavna za zaključke. Možda bi bilo drugačije da ne balansiram njena interesovanja i ono što se mora iz škole. Da nema pandemije i tolikih izmena. Da nije peti razred i prešla od učiteljice na različite nastavnike... Zapravo bi bilo zanimljivo da Kaae može da iskopa neku statistiku, koliko roditelja nastavi homeschooling i sa tinejdžerima ?
    Da, to bi stvarno bilo zanimljivo, ali vjerujem da sa odrastanjem djece sve manje roditelja misli da ih može educirati u svim područjima.

Čak su i Schroedingera u 11. godini upisali u školu https://hr.wikipedia.org/wiki/Erwin_Schr%C3%B6dinger

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •