Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa to sam ti upravo i napisala. Nemam brojke, prvenstveno jer mi se ne da traziti (sigurno mozes naci, ako te zanima), ali postotak obitelji u kojoj neki problem zlostavljanja nije identificiran jer dijete ne ide u formalnu skolu, bilo javnu ili privatnu, je vjerojatno zanemariv. Sigurno ima pokoji primjer, ali jednako tako ih ima i s druge strane, kad institucija ne vidi (ili ignorira) sto je posve jasno.

pulinka, ne stignem sad pa vidi ima li ovdje nesto od statistika koje te zanimaju: https://www.homeschoolinginminnesota...chool/research Mislim da, sto god bilo, pokriva i US, ne samo Minnesotu, s obzirom da je istina ovo sto kli_kli kaze, razlicito je sve od drzave do drzave. Minnesota je poznata po dobroj, razvijenoj socijalnoj politici pa se tu nudi i pokusava svasta, opcenito, neke stvari uspjesno, a neke bas i ne.

Mojem starijem nikako ne odgovara online skola, a za mladju mi je bas zao da nemam neke jasne opcije (osim da smo uzeli neki program na razini MN ili SAD-a). Njoj bi to zapravo bolje leglo. Ali hebes ga, nismo racunali da bi trebala u formalni preschool u skolskom sistemu (sto je trenutno online), a u vrticki preschool je ne saljemo zbog situacije i muza (plus se vrtic opet zatvorio zbog pozitivnih slucajeva). Sad naravno u sustavu nema mjesta, s obzirom da je nismo upisivali way back when.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    pulinka, ne stignem sad pa vidi ima li ovdje nesto od statistika koje te zanimaju: https://www.homeschoolinginminnesota...chool/research Mislim da, sto god bilo, pokriva i US, ne samo Minnesotu, s obzirom da je istina ovo sto kli_kli kaze, razlicito je sve od drzave do drzave. Minnesota je poznata po dobroj, razvijenoj socijalnoj politici pa se tu nudi i pokusava svasta, opcenito, neke stvari uspjesno, a neke bas i ne.
    Hvala, pogledam link kasnije, kad se otresem današnjeg homeschoolinga i ludnice - doneta je preporuka (?) od strane kriznog štaba da se stariji razredi osnovne i srednjoškolci prebace na online do početka raspusta 21. 12. I sad ide dalje filozofiranje - ako neko hoće veću ocenu, ima pravo da odgovara u školi, ako neko od mlađih hoće na online, ima pravo da piše zahtev, pri čemu nije jasno da li je "preporuka" uopšte obavezujuća... Naravno za prosvetare to znači da su sve planirane aktivnosti poništene, zakazani kontrolni i pismeni propali, čeka se tumačenje načina formiranja zaključne ocene i vođenja presvete administracije, najbitnije na svetu za direktore i prosvetne savetnike....ubiće me krizni štab a ne korona.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •