Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Konfuzija,
    Evo samo da potvrdim da se jako lijepo izražavaš i pišeš, pravilno, bez pogrešaka
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.11.2020. at 21:34

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija,
    Evo samo da potvrdim da se jako lijepo izražavaš i pišeš, pravilno, bez pogrešaka
    Hvala lijepa, Lili.

Sirius, kako da ti kazem... I u Hrvatskoj ima dobrih skola, ja sam imala srecu pa sam zadnjih 15 god. radila u jednoj. Nismo bili vrh po postignucima ucenika, ali smo se zaista trudili oko djece. Radila sam s ovisnicima, zlostavljanom djecom, imali smo bullying, jednom sam imala palikucu... moje je iskustvo da su sva ta djeca bolje prolazila dok su isla u skolu. Jednom kad su otisli iz skole, nije bilo nikoga tko bi se potrudio oko njih i samo su potonuli.

U drugoj skoli sam imala medjunacionalne trzavice u mome razredu. Jedan roditelj mi je prijetio da cu ostati bez posla jer sam djeci pokusala objasniti da oni nisu odgovorni za ono sto su radili njihovi roditelji i djedovi i da moraju zivjeti skupa. Dozivjela sam i ozbiljnije prijetnje, ravnatelj je prijavio policiji, covjek je zavrsio na sudu...

Vjeruj mi, znam sve... Ali znam da i danas, nakon mnogo godina, ciste savjesti mogu pruziti ruku svakome od tih ucenika i roditelja (ok, ne sad, ali kad prodje korona) jer znam da sam ucinila sve sto sam mogla i to nije malo, i znam da nisam jedina koja je tako radila.

Hrvatske skole pocivaju na idealizmu i ljubavi nastavnika, vise nego igdje drugdje. Ovdje kad pricam s kolegicama, nema sanse da ce raditi nesto za sto nisu placeni. Nema sanse da ce se strucno usavrsavati subotom. U razredu moga djeteta je 29 ucenika. S njima su cijelo vrijeme 3 uciteljice, u Hrvatskoj bi to bila jedna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •