Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
A što kada to roditelj ne može shvatiti? Ili ne želi?

Roza, oprosti, no ja zaista ne shvaćam tvoju argumentaciju.
Tvoja učiteljica iz osnovnjaka nije znala kako nastaje fotografija, a tvoja mama je - i to argument da su roditelji više potkovani za edukaciju.
Mislim, da moj sin pita učiteljicu (u prvom srednje) kako se radi obračun plaća, ova ne bi znala (a ja znam ) .
Pa meni to svejedno nije argument za HS.

Nisu mi dala konkretne odgovore na pitanja do kad bi educirala i što bi prenijela djetetu, a to je nešto što me zaista zanima jer si pokušavam u glavi posložiti kockice.
No nije bed.
Jeli tražiš da ti svoj osobni kurikulum iznesem? Još ga nemam rekla sam ti Icy, provaj razumjeti koncept, ne možeš odrediti koliko znanja i na koji način, bar ja još uvijek ne mogu, dok ti djete nije dovoljno veliko da shvatiš kako funkcionira i kako brzo usvaja neke stvari.

A što se tiče argumenata, pa tebi niti jedan ne bi bio dobar jer si contra HS. Reci mi, jeli ima šanse da itko na ovom svijetu promjeni tvoje mišljenje, kakav bi to argument trebao bit, kakav argument tražiš?

Meni na primjer svi argumenti koje su dale cure na ovoj temi za HS stoje i skroz su mi shvatljivi, zbog toga sam se i zainteresirala za HS in the first place, jer kad sam počela čitati o tome znaš kako se reče, kliknulo mi je sve na svoje mjesto. Meni to sve ima smisla razumješ?