Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    juanita, mislim da je u induciranom pobačaju pravo žive osobe iznad prava nerođenog, osobito jer je pobačaj dozvoljen do trenutka kada su pravo i medicina odlučili da se ne radi o osobi (sad je to već i filozofsko pitanje).
    Ovdje se radi o dvije osobe s pravima, a pravo na nekakav raspon školovanja je pravo djeteta. Nije roditelja.
    ok, neću ulazit u ovo, mada bi se dalo.
    ali onda recimo primjer hospitaliziranog djeteta.
    jel ti opravdano to da roditelj nema pravo biti uz svoje hospitalizirano bolesno dijete?
    i da se to opravdava nedostatkom uvjeta?

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje je jeli HS to pravo unaprijeđeno ili unazađeno (koja riječ), a ne čije je. Djetetovo je. Nije naše pravo "da školujemo dijete kako želimo".
    e to te ja pitam.
    jer mi se čini da većina ovdje doživljava HS kao moguće "unazađivanje" .
    a on može biti i to, ali može biti i unapređivanje.
    i ako je to djetetovo pravo, tko pita djecu koja su isfrustrirana školom i nemaju alternative jer im se starci ne mogu seljakati ne bi li našli
    ok učitelja? kojih naravno ima i svaka im čast, itekako cijenim njihovu profesiju.
    ali što kad se zafdesi da recimo živiš u malom mjestu i osuđen si na jednog ili dva ne baš sjajna učitelja koji pri tom nisu nikakvi pedagozi?
    i nemojte mi reći da toga nema, ima.
    što je tu s pravima djeteta, jel se tu dijete onda pita?
    zašto za takvo dijete ne bi bilo moguće rješenje da se HS-a, ako to roditelji mogu organizirati?
    Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 23.05.2011. at 14:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •