Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u školi ne treba govoriti i pisati kako misliš nego kako se od tebe očekuje. Ja sam jako dobro savladala tu vještinu pa sam uvijek bila odlična u školi, ali da je to blagotvorno utjecalo na razvoj mog mozgića, baš i nije.
    ja sam isto naučila koji je odgovor zadovoljavajući i često sam se, pogotovo pri ulasku u pubertet, osjećala baš podvojeno oko toga.
    imam i jedan vlastiti primjer: 1. razred gimnazije, zadaćnica iz hrvatskog na temu "Zemlja- naš dom", tako nekako, treba napisati nešto na temu ekologije.
    Ja napišem esej, gotovo novinarski članak i profesorica mi da 4, a vidim da nema nikakvih ispravki pravopisa, možda jedna.
    Pitam ja nju zašto
    a ona kaže NE da nije zanimljivo, ili da je ne znam, prešturo, fulana tema, votever, nego da nema dovoljno lirskih izraza .
    Dakle ovo nije nešto što me trajno ranilo
    ali jedno razočarenje u plitkost, površnost i uniformiranost pa čak bi rekla i tupost u pristupu.
    A taj esej sam zaista napisala sva nabrijana na ranjenu majku Zemlju, ne lijevom nogom, i baš me razočarala takva njena procjena.
    Eto jedan primjer kako ne treba funkcionirati obrazovni sistem, ak se mene pita.
    Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 08.06.2011. at 14:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •