Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Apsolutno se slažem.
    Eto, i onaj tekst Tine Lakić (ovaj je put malo zastranila, inače okej piše) o prof. Josipović, ma misliiiiim...
    Sumnjam da se toliko promijenila od momenta kad sam ja kod nje polagala GP i pisala diplomski i branila ga.
    K tome, postavke o tome da se u tom slučaju može govoriti o nesposobnosti profesora da prenese znanje su čisti bullshit, budući da problem leži u tome da je za navedeni ispit (kao što je novinarka i spomenula) literatura IZNIMNO opsežna i ne pale skraćene skripte od 20 stranica. Što je i u redu, jer je GP temelj.
    A studentima se ni u moje vrijeme, a vjerujem ni danas, to jednostavno u velikoj većini slučajeva NE DA, ne da im se učiti iz više udžbenika i zakona, pa idu linijom manjeg otpora i naravno da je onda to tako.
    Ja sam učila četiri mjeseca za taj ispit i položila iz prve, ali kad su me kolege koji su slušali ispit pitali koliko sam učila (i iz čega) čuli moj odgovor, samo su odmahnuli rukom i vjerojatno mislili da sam neka poludjela štreberica.

Uh, totalno offtopic, ali mi se kosa na glavi diže kad se učenike/studente prikazuje kao žrtve (što u većini slučajeva nisu), a profesore kao crne vragove.
    meni je tekst odličan
    točno dijagnosticira boljke hrvatskog obrazovnog sustava
    sigurna sam da se ni na jednom Kaaeinom kolegiju u Americi neće dogoditi
    da prolaznost bude 8%
    a i da bude, profesora bi s faksa dislocirali metodom nogom u dupe
    naravno da nešto ne valja s ovim kolegijem profesorice Josipović
    prvo ne valja ona kao profesorica
    a onda ne valja faks na kojem radi
    jer da valja faks, davno bi je se riješili
    ali kako da se riješe nje kad su oni isti kao i ona
    kako ozbiljno shvatiti fakultet na kojemu predavanja nisu obvezna
    na kojem ti netko da 4000 stranica literature
    voljela bih vidjeti onoga tko je to svladao tako da se nečega zaista i sjeća nakon dvije godine i da ga nije napamet naštrebao
    možda ih ima, ali više su anomalija u sustavu nego njegovo pravilo

a o prvašićima ponavljačima
    kao i 94 razreda srednjoškolaca koji odustanu nakon prvog razreda srednje škole, neću niti započinjati
    Posljednje uređivanje od sladjanaf : 09.06.2011. at 01:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •