Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
To nije nikakva arogancija. Ja jednostavno imam ljudsko pravo, a i mozga u glavi dovoljno, da vidim da današnji školski sistem meni kao roditelju nije prihvatljiv za moje djete. Struka mi u ovom slučaju ne znaći ništa jer se struka uvjetovana državnim propisima i regulama, a svi znamo kakvi su oni.
ček, na stranu da uopće ne kužim taj HS, ali sigurno je i HS uvjetovan državnim propisima. djeca moraju nekakve testove valjda prolaziti. ili?
pročitala sam tvoje postove, pročitat ću kasnije i onu stranicu, čisto da se ne ježim od same pomisli na HS
pa neću dalje o tome jer trenutno ne mogu vidjet niti jednu prednost, a sad nemam vremena.

mala digresija. mm je pokušao uvesti HS našem J.
radilo se o skijanju. mm odlično skija. obožava skijanje i živi za skijanje. početne skijaške korake nije problem prenijeti na dijete. mm ima strašno puno strpljenja. u stvari, par mjeseci se veselio tom skijanju. a da budem iskrena, jedva je dočekao da J nauči hodat da bi ga on mogao učiti skijati.
J i mm su bili veseli i puni entuzijazma krenuli u HS avanturu. mm je bio strašno ponosan.
nakon cijelog dana muke božje, J je jadan sjeo na pol staze, na snijeg, počeo urlat i ni makac. vikao je da mrzi skijanje i da nikad u životu neće skijati. onda je skoro i mm počeo plakat.
pa su oboje u suzama došli do dna staze.
drugi dan smo ga upisali u školu.
J se preporodio. proskijao u pol dana i strašno zavolio taj sport.

mislim, hebeš skijanje, al bojim se da bi tako nekako prošli i s matematikom.