Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da roditelj preuzmanjem odgovornosti za homeschooling preuzima odgovornost da nađe adekvatnu pomoć za svoje nadareno dijete. S druge strane, ono manje nadareno neće tlačiti s onim što ga ne zanima.
    Na ovo moram odgovoriti.
    Na ovoj rečenici, pada sav ideal Obrazovanja kod kuće. Kako ti možeš odrediti što je važno za tvoje dijete? Ako prebaciš u sferu hrane, to je onda moje dijete voli čokoladu, ali ne voli blitvu, pa mu neću davati blitvu... Jer je ni ja ne volim...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    Na ovo moram odgovoriti.
    Na ovoj rečenici, pada sav ideal Obrazovanja kod kuće. Kako ti možeš odrediti što je važno za tvoje dijete? Ako prebaciš u sferu hrane, to je onda moje dijete voli čokoladu, ali ne voli blitvu, pa mu neću davati blitvu... Jer je ni ja ne volim...
    Ako roditelj nije kompetentan odrediti što je važno za njegovo dijete onda pada sav ideal cjelokupnog odgoja. Onda djecu roditelji trebaju roditi i zatim odnijeti u instituciju namjenjenu odgoju djece.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Stvarno ne volim kad se kasno uključim u temu, pa već bude rečeno sve što sam i sama htjela reći.
    Potpisujem ZV, većinu krumpirićinih postova, i zadnji minimiin.
    I nadodajem- kako se ti, Roza, with all due respect, smatraš kompetentnom svom djetetu prenijeti znanje pravopisa materinjeg jezika? I, već je netko napisao, možaš imati specifično znanje, ali bez metodike si nula. Kao cvijetin muž kao učitelj skijanja . Ne zna svatko prenijeti znanje, a zaista se čudim BusyBeeinom iskustvu i pitam se jesam li ja zaista živjela u nekoj paralelnoj dimenziji, kad je moje iskustvo upravo suprotno. Poneki loš profesor bio je samo ona poslovična iznimka koja potvrđuje pravilo.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    kako se ti, Roza, with all due respect, smatraš kompetentnom svom djetetu prenijeti znanje pravopisa materinjeg jezika?
    A eto, u školi me nisu uspjeli naučit - svejedno sam maturirala i završila faks

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    A eto, u školi me nisu uspjeli naučit - svejedno sam maturirala i završila faks
    ne vidim zasto rollas, pitanje je na mjestu
    tu ocito imas veliku rupu
    i ne zelis je pokrpati
    bojis li se drugih rupa koje bi mu prenijela, svjesno ili nesvjesno?
    valjda zelimo kvalitetno obrazovanje za svoje dijete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •