Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ja se nadam da nisam pretjerala, samo sam pokušala pojasniti zašto se ljudi baš za to hvataju.
    Tema je HS a ne "Rozino neznanje Č i Ć" i nema se smisla za to hvatati jer nije svaki roditelj idealan i nema sva potrebna znanja kad krene sa HS. To je proces učenja kako za djete tako i za roditelja, čak i učitelji u školama ne znaju sve, ili su zaboravili, pa se dan-dva prije nastave podsjete.

Mendula je prekrasno napisala, straši me pomisao da se roditelju više ne vjeruje nego su potrebna uvođenja strogih kontrola. Meni se od ovakvog stava ledi krv u žilama.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Tema je HS a ne "Rozino neznanje Č i Ć" i nema se smisla za to hvatati jer nije svaki roditelj idealan i nema sva potrebna znanja kad krene sa HS. To je proces učenja kako za djete tako i za roditelja, čak i učitelji u školama ne znaju sve, ili su zaboravili, pa se dan-dva prije nastave podsjete.
    Kada bih sama školovala svoje dijete ne bih pokušavala biti sveznalica, nego bih u slučaju mog Č i Ć, a još gore IJE i JE, pronašla privatnog učitelja koji bi pokrio to područje. I sigurna sam da bi nakon toga moje dijete to znalo za cijeli život, za razliku od mene koja sam završila (uspješno!) redovno školovanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •