Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam kako si iz postova onih koji podrzavaju HS iscitala zelju za ukidanjem drzave. Niti jednu u kojoj je HS legitimna opcija jos uvijek nisu ukinuli. A dosta ih je koje nas debelo siju i sto se ravnopravnosti i solidarnosti i zakonodavstva tice.

Edit:A ovo je bio odgovor tajuski.
    Posljednje uređivanje od marta : 09.12.2010. at 21:30

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako si iz postova onih koji podrzavaju HS iscitala zelju za ukidanjem drzave. Niti jednu u kojoj je HS legitimna opcija jos uvijek nisu ukinuli. A dosta ih je koje nas debelo siju i sto se ravnopravnosti i solidarnosti i zakonodavstva tice.

Edit:A ovo je bio odgovor tajuski.
    samo kazem da ideja kako obitelj ima suvereno pravo odlucivati o nacinima svog zivota ima puno vise sadrzaja nego sto je u ovom slucaju puki HS. naravno da se drzava nece nikada ukiniti (ovakva ili onakva), ali pitanje kolike drzava treba ili mora imati ingerencije u recimo obrazovanju moze povuci i neka druga pitanja. prihvacanje socijalne drzave znaci i vece petljanje drzave u neke stvari. samo sam to htjela naglasiti jer mi se cini da ce netko s jedne strane zagovarati besplatne vrtice, i da bi drzavu trebalo biti briga za neciju neplodnost, a s druge strane ce reci ne zelim da drzava odreduje kako ce mi se dijete skolovati niti koji fond osnovnog znanja mora imati.
    ako se ne varam ti si jedina rekla da bi pristala na vrlo stroge kontrole u slucaju da ti se dozvoli HS, sto mi je jedini ok stav od svih ovdje koji zagovaraju HS.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tajuska prvotno napisa Vidi poruku
    ako se ne varam ti si jedina rekla da bi pristala na vrlo stroge kontrole u slucaju da ti se dozvoli HS, sto mi je jedini ok stav od svih ovdje koji zagovaraju HS.
    Ali nisam rekla da bih bila time zadovoljna. Samo da bi mi i to bilo dovoljno za pocetak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •