Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam, meni su i mali i veliki odmori bili dovoljan razlog da provodim dane u školi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, meni su i mali i veliki odmori bili dovoljan razlog da provodim dane u školi.
    Pa i meni su, definitivno - ali na nastavi mi je bilo stvarno smrtno dosadno. Znala sam na početku dana nacrtati kućice - jedna kućica jedna minuta pa ih križati.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i meni su, definitivno - ali na nastavi mi je bilo stvarno smrtno dosadno. Znala sam na početku dana nacrtati kućice - jedna kućica jedna minuta pa ih križati.
    Ja sam brojala slova u tekstovima
    A za vrijeme odmora sam sjedila u razredu.

Netko je pitao, smatramo li da bi HS bilo dobro rješenje za nas. Za mene u doba školovanja definitivno bi. Ali o tome onda nitko nije ni govorio ni razmišljao.
    Famozna socijalizacija o kojoj se toliko priča meni nije bila ni ugodna ni zabavna, sve do srednje škole.
    Za svoje dijete ne razmišljam o tome ni teoretski (zasad), ali mogu shvatiti i one koji ga argumentirano zagovaraju. Pritom ne mislim na roditelje koji podučavaju dijete u kući pomoću interneta, nego na malo razrađeniji sustav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •