Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Takodjer, ako bi netko objasnio sto smatra potrebnim uvjetima (u drzavi, sustavu, školstvu, kako hocete) bilo bi mi puno jasnije otkud toliki otpor. Jer ja ne vidim koji su to uvjeti koje RH nema. Naime ni slovenski sistem koji je prilicno kompliciran, jer postoje sve te kontrole, ne zahtjeva nikakvu dodatnu infrastrukturu niti dodatnu lovu.
    Malo smo se dotakli tih uvjeta, ali osobno mislim da dok je god u ovoj državi životni standard takav da si jedan od roditelja ne može priuštiti biti doma s djecom da ih sam obrazuje (institut "majke odgojiteljice" to zasigurno ne može osigurati), odnosno da zarađuje dovoljno da plati obrazovanje, a ne da za osnovne životne uvjete mora crnčiti 12 sati dnevno da prehrani obitelj i poplaća te silne kamate za krov nad glavom, dotle u ovoj državi za to uvjeti ne postoje. Na stranu sad i zakonska regulativa koja je glavni i osnovni preduvjet, na stranu što je edukacije općenito za roditelje jako malo i premalo, na stranu što roditelj misli da je za to kompetentan, a nije....Ovo je država u kojoj su uvjeti života takvi da roditelj ne stigne sam odgajati svoje dijete, a kamoli obrazovati ga.
    Posljednje uređivanje od Stijena : 10.12.2010. at 10:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •