Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    I opet ponavljam, meni je HS ok opcija (uglavnom ne iz razloga koji se tu navode), ali bez ikakvog ograničenja je zapravo legalizacija toga da netko odluči da mu dijete ne treba više no čitati i pisati, ako i to. Ili netko misli da takvih nema, a ima pedofilije, mlaćenja djece i sl?
    Meni jedino nije jasno zašto se uz HS uvijek dodaju ovakvi komentari tipa: ima pedofilije i zlostavljanja djeteta itd. To mi je lagano politički nekorektno moram priznati, jer automatski vuče za sobom pretpostavku da bi HS roditelji mogli najprije biti neki freakovi koji su se za HS odlučili samo zato da bi zatvorili svoje djete i nekontorlirano mogli vršiti nasilje nad njim. Kao da ti netko reće da je bubam: tip na blagajni gay, pa automatski pretpostaviš da ima AIDS jer kao pederi su promiskuitetni.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Meni jedino nije jasno zašto se uz HS uvijek dodaju ovakvi komentari tipa: ima pedofilije i zlostavljanja djeteta itd. To mi je lagano politički nekorektno moram priznati, jer automatski vuče za sobom pretpostavku da bi HS roditelji mogli najprije biti neki freakovi koji su se za HS odlučili samo zato da bi zatvorili svoje djete i nekontorlirano mogli vršiti nasilje nad njim. Kao da ti netko reće da je bubam: tip na blagajni gay, pa automatski pretpostaviš da ima AIDS jer kao pederi su promiskuitetni.
    Ne, nikako, uopće nije dodano uz HS. Samo kao ilustracija da ako postoje u ovom raznolikom svijetu i takvi roditelji koji na takve monstruozne načine tretiraju djecu, da sigurno ima i onih koji bi ih "samo" obrazovno zapustili u sustavu bez ikakve kontrole. Uopće nije ni insinuirano da su to jedni te isti. Odnosno, kad znamo čega sve ima- ne možemo tvrditi da se neke dozvole ne bi zloupotrebljavale. Zato mislim da je nerazumno zagovarati HS bez ikakve kontrole i standarda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •