-
stranica ko kusih pasa, al evo, sve sam pročitala.
zaključak - prvo treba uvesti asistirani OKK, pa onda neasistirani OKK. 
šalim se.
obzirom na sve što ste napisali, i obzirom da će HS uvijek biti izbor debele manjine, a ne prevladavajući sistem školovanja, mene ipak kod OKK muči slijedeće: prvo, kontrola da se izbjegne zanemarivanje. to mi se čini jako važno, jer ako u školskom sustavu ima kontrola, i uz to ima kolateralnih žrtava, scenariji vezani uz OKK mogu biti stvarno strašni. nisu svi roditelji marte i roze
kako i na koji način organizirati tu kontrolu meni nije jasno. samo preko testova?
a drugo, vezano uz postove npr mime, kako ćeš ti znati da li bi tvome djetetu odgovarala škola i sustav ili bi tamo venuo. ili procvao. bez obzira koliko dobro poznaješ dijete. pretpostavljam da ako se odlučiš za HS, da dijete neće ić ni u vrtić. pa da uočiš da mu ne odgovara takav kolektiv. kako znati da će dijete patiti u školi, kao mala tanja b, baš si mi se smilila, ovako sama na velikom odmoru
ili će uživati u najljepšem periodu svog života?
kvalitetu prenesenog znanja namjerno ne spominjem, imajući na umu npr varijantu onih sanjinih elitista s hordom najboljih privatnih profesora
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma