Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa nije poanta u tome što možeš prepoznati neznanje i zatražiti pomoć pri prenošenju. Poanta je u tome što možeš nesvjesno dijete ograničiti na svoje znanje. I kad dijete ide u regularnu školu, nemaš nikakvih problema potražiti dodatnu edukaciju. Samo onda dijete zadovoljava em program em mu možeš pružiti dodatno znanje ako "želi znati još"-ovdje je ograničeno na ono što-em smatraš važnim, em možeš prepoznati kao važno, em možeš prihvatiti da trebaš pomoć.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    pa nije poanta u tome što možeš prepoznati neznanje i zatražiti pomoć pri prenošenju. Poanta je u tome što možeš nesvjesno dijete ograničiti na svoje znanje. I kad dijete ide u regularnu školu, nemaš nikakvih problema potražiti dodatnu edukaciju. Samo onda dijete zadovoljava em program em mu možeš pružiti dodatno znanje ako "želi znati još"-ovdje je ograničeno na ono što-em smatraš važnim, em možeš prepoznati kao važno, em možeš prihvatiti da trebaš pomoć.
    Pa upravo sam ti pokušala objasniti banalnim primjerom da i profesori mogu djete "ograničiti" jer većina njih ne zna sve, pogotovo ne u današnje doba.
    Moj otac je u 2 razredu srednje već rješavao zadatke iz fizike i matematike na "svoj" način koji je profa kasnije "pokupio" od njega. Djeca najčešće prerastu i učitelje i roditelje, hvala Bogu; mislim da je važno dati im ono prvo znanje, naučiti ih učiti, kasnije puno toga oni sami istražuju, uče, shvačaju. Mi smo tu da ih poguramo. Mislim da ovo znanje do 8 osnovne dosta roditelja može pokriti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •