Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Roza - oprosti, ali mislim da si sve preosobno shvatila. nitko tebe tu ne napada, već ti na svaku defenzivno skačeš. apsolutno ti nitko ne govori kako da živiš niti to ikoga zanima.

ali mene sad zanima da nam iskulirano obrazložiš zašto je HS super stvar - po točkama od 1 do.... ono, argumentirano i hladne glave.
    Tako ćeš možda zainteresirati neke nove roditelje da se tome pridruže, tj da o tome počnu razmišljati.

A kad ovako sve verbalno popljuješ - nitko te neće shvaćati ozbiljno - sve to onda zvuči kao da i nije tvoja ideja i da je furaš samo zato jer si to negdje pročitala.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Roza - oprosti, ali mislim da si sve preosobno shvatila. nitko tebe tu ne napada, već ti na svaku defenzivno skačeš. apsolutno ti nitko ne govori kako da živiš niti to ikoga zanima.

ali mene sad zanima da nam iskulirano obrazložiš zašto je HS super stvar - po točkama od 1 do.... ono, argumentirano i hladne glave.

Zašto? Ponovila sam petsto puta razloge, stvarno mi se više neda. Pročitaj moje postove, ako ne vidiš moje razloge ne mogu ti pomoći - očito nismo na istoj valnoj duljini. Ali eto Borisovi linkovi su dosta dobro obuhvatili cijelu "problematiku" pa pročitajte ako vas zaista zanimaju informacije - mene se pitalo zašto mi se ne sviđa takva potpuna kontrola i ja sam odgovorila. Neću se dat uvlačiti u ove mreže seciranja svake rečenice na proste i neproste faktore.

Derek
    - You think I’m a lunatic; the truth is that it just might be the other way around. You obviously support this totalitarian worldview under the disguise of “protection” of individual freedoms (in this case of my child). Something like American "Patriot act", or what TSA is doing to the passengers at the moment, degrading humans so it could “protect “them. Yes, I'm annoyed with the totalitarian worldview which only imposes control over our lives. For me my child is the most important thing in my life - for the state he's just another potential tax payer that needs to be assimilated.
    The fact is: Parents have the primary responsibility and inalienable right to direct the upbringing and education of their children- so we will decide what is best for our child, not you, nor the state. State only exists because of its citizens, not because of itself. A concept you obviously do not understand.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •