Struja mi komodno može biti iz generatora ili solarnih panela, voda iz bunara ili kišnica a internet homebox - kuš prirodnijeg interneta!
Anyway, znam da bi ti i tebi slične meni zabranile HS, neke bi možda zvale i SS da me nadgleda jer i pored toga što bi mi zabranile HS još uvijek bi SIGURNO našle mnogo drugih načina kako zakidam svoje djete - kad smo kod toga moj malecki ima samo 2 igračke i to drvene - zamisli užasa! Nemajka po defoltu -nemajka koja će zajedno sa suprugom umjesto na poslu život provesti uz sina 24/7 dokle god nas bude trebao. Ali sigurna sam da je i to jako loše zapravo, bolje bi mu bilo u vrtiću da se socijalizira
Oprosti bez uvrede, moram ti ovo napisati, sa ovakvim razmišljanjem ti bi se dobro uklopila u Njemačkoj negdje 1940.
Meni ekologija svakako nije "đir" sama po sebi, HS i moj način žvota nemaju veze s očuvanjem okoliša već očuvanjem psihičkog i fizičkog zdravlja moje obitelji. I btw kako to da netko kome je ekologija struka ne zna koji su to alternativni izvori energije?
A to da pedijatri nadgledaju što ti djete jede, to je samo ako ti želiš biti nadgledana, ja npr nit sam svoje cjepila nit ima svog doktora, nema ni zdravstveni karton, jer sam JA zaključila da mi takav nadzor oduzima slobodu i da ću tu državnu "uslugu" sa zadovoljstvom odbiti. Buuuhaa!![]()

Odgovori s citatom