-
mene zanima kako taj HS izgleda u praksi. jel se ta edukacija odvija u nekom određenom vremenskom periodu ili je uklopljena u svakodnevni život. što kada dijete pokaže otpor prema obvezama u smislu da mu se ne da ili bi kasnije i sl. pokušavam si zamisliti taj scenarij iz dana u dan i iskreno, svaka čast onom koji se u to upusti (pri tome ne mislim ništa negativno nego zaista svaka čast!). uostalom tu su i problemi savladavanja gradiva, prilagođavanja djetetu, metodički pristup i tako za svako područje. koliko to samo zahtijeva vremena, pripreme, edukacije, bome jedno puno radno vrijeme, vremenska okupacija ako se želi napraviti korektno.
rozagroza, možda nije bitno tko je koga prvi napao, ali ti si zaista od svog prvog posta neskriveno počela tvrditi kako smo mi svi slijepi, izmanipulirani, odnosno sve svoje neistomišljenike si prvo ponizila, sav sistem popljuvala i sebe stavila iznad nas. ja generalno nemam izgrađen stav o HS temeljen na dobrom poznavanju materije, nisam proučavala tu tematiku, ali iz jednog prosvjetarskog iskustva dozvoljavam si da znam koliko je to odgovaran i težak posao pa mi je zapravo fascinantno preuzimanje tolikog obima posla i odgovornosti na sebe. možda sam u krivu, a vidljivo je i po nekim istraživanjima koja su se ovdje navodila da očito taj sistem funkcionira, no mene zanima kako. ne zanima me nabrajanje negativnosti javnog obrazovanja nego jedno normalno i argumentirano prezentiranje HS-a kao opcije. no toga, barem na ovom topicu nije bilo u toj mjeri da me uvjeri kako je taj način ponekad pozitivniji za pojedinca nego klasično školovanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma