Pa tajuška, ovo ti apsolutno ne stoji, jer ovdje ima podosta osoba koje se protive OKK, a iz razloga
jer oni SEBE ne mogu zamisliti u toj ulozi, pa onda ni nikog drugog. Ja samo taj dio ne shvaćam,
ne razumijem zašto je tako teško izaći iz svojih cipela? Ja isto ne bih rodila kod kuće, ali nisam
protiv da žene koje to žele, rađaju kod kuće, i da im se iziđe u susret i to omogući.
Isto tako ne razumijem, ako redovito testirate dijete obrazovano kod kuće i ako ono ne pokazuje kognitivnih ni emocionalnih
odstupanja od svojih vršnjaka, u čemu bi bio problem?
Ja se npr. ne slažem s Rozinom verzijom OKK, da kurikulum kroji roditelj, da nema ili ima minimalnog
nadzora, ali to je to, jednostavno se ne slažem, ali ne znam kako ona mene svojim viđenjem OKK ugrožava?
A pogotovo da bih skakala i nazivala je luđakinjom.
Kako bi se OKK odvijao u praksi, zašto je to bitno? Hoće li podučavanje imati svoje posebno vrijeme ili će se
odvijati usputno, zašto bi trebalo biti nekakve šablone? Pa valjda bi roditelj i dijete krojili sebi kako im paše,
njima, a ne nekom drugom. Inače bi im školski sustav bio super, tamo ti drugi kroje, a ti nemaš druge nego da
se prilagodiš, ili ne, ako ne, tvoj problem. Nemojte reći da učitelj bolje poznaje vaše dijete od vas, i da bolje
može utjecati na njega. OKK nudi savršeno individualizirani pristup, ne težimo li tome u nastavi inače?

). cak niti ja
Odgovori s citatom