dijana, nisi razumijela. i nemoj govoriti da ne mogu zamisliti jer mogu zamisliti. i u kontekstu jednogodišnjeg putovanja po svijetu (to tek mogu zamisliti bez problema) i u drugim situacijama.
amiši su u kontekstu nekakvog ekstrema koji je dozvoljen. država ih pusti da žive kako hoće, zar ne? pa zar nisu rozini postovi (izuzevši medij kojim se javlja), za razliku od martinih, tvojih, ne znam dalje, ipak vrlo neuobičajeni? u tom kontekstu pišem. ono što je sanja, il tajuška napisala u okviru nekakve osobne odgovornosti za prava djece.
a to što tebe ne muči da li bi dijete bilo nesretno pod OKK, to si ti. mene bi sigurno mučilo. pišem u kontekstu ne da putujem po svijetu godinu dana, onda me ne bi mučilo. nego sam se stavila u određenu situaciju koja mi je recimo bliska. onu svoju pretpostavku da živim u malom mjestu, s jednim razredom, i učiteljicom koja je posve nekompetentna. i da onda razmišljam o opciji HS. da, mučilo bi me jer moji motivi za HS nisu motivi roze, koja bježi od današnjeg sustava. nego bi moji motivi bili da mojoj djeci osiguram ono što im ja želim.

), za razliku od martinih, tvojih, ne znam dalje, ipak vrlo neuobičajeni? u tom kontekstu pišem. ono što je sanja, il tajuška napisala u okviru nekakve osobne odgovornosti za prava djece.
Odgovori s citatom