Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, i za učitelja se fakultetski obrazuješ.

Roza, podupirem tvoju želju da se HS legalizira kao opcija (naravno ne bezuvjetno), ali ovime

ostavljaš dojam da uopće nisi pro-HS zbog HS-a, nego da je tvoj stav najjednostavnije rečeno prije svega PROTIV nečeg drugog s čime se ti u ulozi roditelja nisi ni susrela. Čemu tolika negativnost, potreba da se omalovaži baš sve što je većini način života? Mnoge stvari su "mainstream" baš zato što su se u praksi pokazale kao dobre.
    OK znala sam da sam trebala dodati nastavak rečenice, al kuham sa Špirom u rukama i nije mi jednostavno tipkat - nastavak je bio:
    "...neću dati da mi dijete "operira" učitelj u školi, i nudi mu znanje filtrirano od strane sistema za koji smatram da općenito ne radi za dobrobit pojedinca."

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    OK znala sam da sam trebala dodati nastavak rečenice, al kuham sa Špirom u rukama i nije mi jednostavno tipkat - nastavak je bio:
    "...neću dati da mi dijete "operira" učitelj u školi, i nudi mu znanje filtrirano od strane sistema za koji smatram da općenito ne radi za dobrobit pojedinca."
    Nije mi popravilo dojam. Nema tog učitelja koji će na tvoje dijete utjecati više nego ti i TM. Neće mu nitko napravit lobotomiju ako bude išao u školu, niti zatrti njegove talente. Relax.
    Ako želiš, nadam se da ćeš imati izbor, HS-aj svoje dijete, ali ne zato što zazireš od sistema i što je on zao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •