Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma za osnovnoškolsko smo već zaključili da je jednostavno i da ga baš svatko može prenijeti.
    Sad čekam da netko to napiše i za srednjoškolsko

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    Ma za osnovnoškolsko smo već zaključili da je jednostavno i da ga baš svatko može prenijeti.
    Sad čekam da netko to napiše i za srednjoškolsko
    Ma, naravno, jednostavno! A srednjoškolsko još jednostavnije!
    Pogotovo kad prenašate svome djetetu srednjoškolcu, koji unaprijed smatra ( kao i svaki pubertetlija) da je pametniji od svoga roditelja (bez obzira na stupanj obrazovanja roditelja).

Cure moje, sjetite se što se mislili o roditeljima u tim godinama, i koliko vam je ono što su govorili bilo drago. Bez obzira koliko dobra curica ste bile.

Ma, oni misle da su pametniji i od svojih profesora. Pričekajte da narastu, pa ćete vidjeti. Ovo vam piše jedna mama koja je ovaj vikend provela uz f(x) i g(x), linearne jednadžbe i probleme. Ma znam ja to rješavat, ali prenijet način...e, to je već teže.

Profesori, klanjam vam se!!

Meni je dosta i da ih moram odgajati i povremeno učiti i napraviti ljude od njih. Svaki dan ih učiti?! Hvala, NE!! Sreća da to vi, dragi profesori radite za mene i to besplatno!

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma, naravno, jednostavno! A srednjoškolsko još jednostavnije!
    Pogotovo kad prenašate svome djetetu srednjoškolcu, koji unaprijed smatra ( kao i svaki pubertetlija) da je pametniji od svoga roditelja (bez obzira na stupanj obrazovanja roditelja).

Cure moje, sjetite se što se mislili o roditeljima u tim godinama, i koliko vam je ono što su govorili bilo drago. Bez obzira koliko dobra curica ste bile.

Ma, oni misle da su pametniji i od svojih profesora. Pričekajte da narastu, pa ćete vidjeti. Ovo vam piše jedna mama koja je ovaj vikend provela uz f(x) i g(x), linearne jednadžbe i probleme. Ma znam ja to rješavat, ali prenijet način...e, to je već teže.

Profesori, klanjam vam se!!

Meni je dosta i da ih moram odgajati i povremeno učiti i napraviti ljude od njih. Svaki dan ih učiti?! Hvala, NE!! Sreća da to vi, dragi profesori radite za mene i to besplatno!
    kako besplatno?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    kako besplatno?
    meni besplatno, pa ne plaćam školu. Kupujem knjige i pokaznu kartu, ali to je drugo.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni besplatno, pa ne plaćam školu. Kupujem knjige i pokaznu kartu, ali to je drugo.
    A raznorazni porezi državi?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    A raznorazni porezi državi?
    Ja sam ipak malo izvan sistema. Nezaposlena sam , a muž zarađuje vani i ne plaćam poreze ( shame on me ), ni doprinose. Plaćam režije, ali kako me ova država ne hrani, ne moram ni ja nju.
    Skrušeno priznajem da mi radnici ove zemlje plaćaju školovanje djeci kroz poreze. Na to do sad nisam ni pomišljala. Valjda me neće uloviti grižnja savjesti.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

školu ne plaćaš direktno, ali plaćaš kroz davanja državi
    nastavnike i profesore plaća država koja novac namiče jednim dijelom od svojih zaposlenih građana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •