Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
Ako te osoba koju nazivaš prijateljem ne smije pozvati da ga kao osobu i prijatelja podržiš na gay pride-u, i ako te kršćanin ne smije pozvati na božićni ručak i ugostiti te, onda se pitam kakvo je to prijateljstvo.
A druga stvar, kakav primjer bi time pružila svome djetetu?
Da postoje samo mama i tata i još par ljudi koji su pomno birani isto od stane roditelja.
Žao mi je Roza, no iz tvojih postova sve češće izvire jako puno fobija.

To što će ih upoznati ne znači da će odmah prihvatiti njihovu vjeru i životne puteve.
To prijateljstvo je iskreno. Ne podržavam parade u kojima se masovno loče alkohol, konzumira droga, ljudi su polu-goli i jedini je cilj poševit nekoga (bila sam na 7 gay pride-ova po cijelom sivjetu - znam o ćemu govorim), niti slavim Božić - licemjerno bi bilo od mene da glumatam da mi to sve nešto znaći, uostalom svoje prijatelje i obitelj podržavam tako da sam im pomoć i utjeha u trenutcima kad sam im najpotrebnija - i oni meni također.
Mojoj frendici koja se bavi šamanizmom i hipnoterapijom ni najmanje ne smeta to da mene to ni 2% ne zanima i ne smatram to nečim dobrim za sebe i za svoje dijete, niti mojoj sestri lezbijki smeta to da ne želim ići na gay pride niti izlazit u Global. Svatko od nas ima svoj život i vjerujemo u temeljno pravo da svaki pojedinac ima pravo odabrati za sebe svijetonazor koji mu ima najviše smisla. Iako HS svatko od mojih bliskih prijatelja srčano podržava a neki ga i prakticiraju.