Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Roza, oprosti ali ne razumijem.
    Pišeš kao da svi mi ostali ili činimo užase ili ih smatramo normalnima, samo zato jer vjerujemo da je uređeno društvo, sa svim svojim nedostacima i manama, ipak bolje od anarhije.

Vjerujem da nijednoj forumašici koja ovdje raspravlja nije normalno zlostavljanje u školama, krađe, laži itd. Svi želimo svojoj djeci najbolje, svima nam je cilj odgojiti ih u poštene i dobre ljude.
    I vjeruj mi, ja bi svoje najradije držala u kući zauvijek, ne mogu niti zamisliti da će jednog dana ići nekud bez mene, zavrti me u stomku od pomisli da bi im se nešto moglo dogoditi. Ali ipak znam da će jednog dana otići, moraju se osamostaliti i jednostavno ne postoji način da ih zaštitim od... života.

Stvarno mi nije namjera napadati te, ali molim te, nemoj toliko generalizirazi i omalovažavati društvo u cjelini. Jer to društvo koje ti tako prezireš - pa to smo mi.
    Koliko vidim nitko od nas ovdje tebi ne zamjera tvoj način života, dapače. I ja vam iskreno želim što uspješniji život na vašoj farmi
    Ali ajde i ti malo smanji strasti jer nije sve tako crno
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 15.12.2010. at 22:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •