Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa Vidi poruku
    ostavljam ostalima da repliciraju Ivani mada bi i sama imala ponesto odgovoriti na svaku natuknicu
    ali osvrnut cu se na samo na ovo jer znam konkretne ljude i primjere.
    Dakle gornja tvrdnja naprosto ne stoji.
    Jedno interno istrazivanje je usporedjivalo brojcani uspjeh 'waldorfske' djece s ostalima prilikom prijelAza u srednju skolu
    i pokazalo je da im je u prvom polugodistu taj numericki uspjeh
    bio nesto slabiji(vjerojatno pediod privikavanj nA sustav)
    ali je vec do kraja sk.god uspjeh w.djece bio jednak tj.cak malo
    iznad prosjeka.
    A ako sustav nije bajan, onda nije ni cudo da im nakon jednog humanijeg nacina skolovanja treba nesto vremena da se priviknu
    na ovaj, ali barem dolaze em stariji i zreliji, em svjeziji i zeljni znanja, sa taj entuzijazam i znatizelju na zalost mnoga djeca u tipicnoj os.izgube tijekom godina.
    intezivno razmišljam i ako mi dijete ima 4g (od njezinog rođenja) za upis u jednu od tih škola, već sam ih tražila po netu,Rodi, zagrebu- cijene su me dotukle,ha,ha..i daljina škole
    ako ikad završim fax i skupim lovu otvaram Montessori vrtić ( ako dobijem na lotu-besplatan za sve)- to mi je životna želja..ustvari vrtić s različim ogojno pedagoškim metodama i tetama otvorenoga uma i srce u tome pogledu

da,da,da naravno da sam za nove i različite pedagoške metode poučavanja, ali je li grijeh što ja želim da to bude dostupno svoj djeci već u državnim školama

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    da,da,da naravno da sam za nove i različite pedagoške metode poučavanja, ali je li grijeh što ja želim da to bude dostupno svoj djeci već u državnim školama

ma apsolutno, kamo sreće da je tako.
    zato se i nadam da veća otvorenost i pluralizam u obrazovanju donesu promjene i u drzavne skole, jer je to nuzno,
    jer i struka tvrdi da su zastarjele.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •