-
Ne znam je li ova tema još aktivna, a ni ja baš nisam aktivna na forumima. Čitala sam i slušala nešto o obrazovanju kod kuće i mislim da je sve to zanimljivo, ali uglavnom za roditelje koji su kod kuće, dakle ne rade i žive u uvjetima gdje se mogu naći razne aktivnosti za djecu. Da žive u jednom selu u Lici, recimo, sigurno bi djeci bilo zanimljivije u školi nego da su stalno kod kuće. Ono što sam htjela napisati svim onima koji žele da se uvede obrazovanje kod kuće u hrvatskoj (protiv čega nemam ništa protiv) htjela bih reći da se tu ne radi samo o obrazovanju kod kuće nego će se onda trebati promijeniti mnoge stvari u svim razinama obrazovanja kod nas, pogotovo uvjeti pri upisivanju učenika u srednje škole pa i na fakultete. Dakle, treba uzeti u obzor da obrazovanje kod kuće nije jedan odvojen segmet obrazovanja nego je povezan sa svim, a ta povezanost i treba postojati ako žele da im djeca poslije mogu normalno nastaviti život i odabrati zanimanja (jer gle, obrazovanje je put prema nekom zanimanju i onda poslu, a ne samo ukras) ili otići na neki fakultet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma