RozaGroza prvotno napisa
Pa upravo su potrebna znanja i bit, ja želim da moje dijete ući POTREBNA znanja, a ne milijarde činjenica koje mu NIKAD neće koristiti kasnije. KAd se sjetim neprospavanih noći zbog bubanja nekih idiotarija koje sam kroz mjesec dana zaboravila dođe mi da lupam glavom o zid. I ovo sve štoje Mikka navela potpisujem od riječido riječi.
Sorry al ne smatram da dijetetu treba toliki teret stavljati na leđa, dok se s druge strane neke jako važne stvari drže kao izborne il manje važne - kao razvijanje kreativnosti, učenje alternativnih načina - mislim jel se našu djecu uopče u školi ući ikakvim alternativama il ono moraju bit straight to the bone?!
A sustav mi je vlasnik djeteta jer nemam pravo odlučitijel ga recimo želim cjepiti ili ne, jel želim da ima freaking OIB il ne, jel želim da ide u školu ili ne...ovo su samo najočitiji primjeri. Ja npr nisam cjepila djete i zbog toga strepim svaki put kad idemo u pedijatra. Hvala Bogu više ne treba ići svaki mjesec pa se lakše diše - al zar ne bi trebalo bit da ja imma pravo odlučiti dal ću u svoje dijete ubrizgat raznorazne otrove il ne??? Ah da, to je za njegovu dobrobit, moš mislit - ne znam ko to još puši.