Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky, ja sam išla u školu, završila faks, pa opet recimo ne znam č i ć, al gle čuda, i bez toga zarađujem i živim, kad pišem za posao č i ć mi ispravlja software, a kad budem muzla krave neće nju bit briga oću ja reć Čuj ili Ćuj.
    Sad ispada da se zezam, al nadam se da vidiš neki dublji smisao u ovom što sam ti odgovorila. Nisu sva znanja koja bi trebali dobiti u školi imperativ da bismo bili uspješni i sretni u životu. A znam puno slučajeva gdje ih je neuspijeh u školi toliko poljuljao da im je to upropastilo cijeli život. Evo meni blizak primjer;
    Ženska je pala iz matematike na polugodištu jer je nije kapirala, na kraju pala razred zbog matematike, od jada i sramote se premjestila u obrtničku školu koju je mrzila (savjetovali su joj i u gimnziji jer kao nije sposobna za gimanziju i bolje će joj ići u obrtničkoj) ispisala se na kraju iz škole bez mature, radila u pekari, od jada se propila, udala za narkića...kraj zamislite sami. A imala je jednako dobre ocjene kao ja, samo joj nije išla matematika, a profu to nije tangiralo ni 5 %. Ne govorim da je samo škola kriva, al pitam se, što bi bilo da nije ljosla matku.
    a onda je svizac zamotao čokoladu

Čitaš li onda knjige koje pišu Židovi il muslimani, il samo ove što ih podržava opus dei, ove ono za one širokih vidika?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Čitaš li onda knjige koje pišu Židovi il muslimani, il samo ove što ih podržava opus dei, ove ono za one širokih vidika?
    Nisam Katolkinja, pa tako nit ne znam točno što je Opus Dei nit me zanima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •