Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ako vi mislite da upisivanjem djeteta u školu svom djetetu otvarate neke nove veče bolje horizonte nego da vam je dijete HSano, u krivu ste.
    A da se ne dotičemo činjenice da svaki 7-8 godišnjak radije vrijeme provodi sa mamom ili tatom i bolje savladava gradivo u nekakvoj prilagođenijoj atmosferi od par ljudi, nego u hrpi od 30 klinaca i jednim profesorom kojem nije imperativ da baš to dijete ispuni svoje pune potencijale, već da se u roku i što uspješnijem postoku savlada kurikulum. Onih 5-6 đaka koji zaostaju su tzv collateral damage, žrtvuj par za dobrobit grupe. I nemojte se učiteljice sad napalit na ovo, ne mislim da ste vi bezosjećajne, jednostavno mislim da školski tempo, način učenja i prezentziranja gradiva, nije adekvatan za svu djecu, jer smo svi apsolutno različiti, i htjeli ne htjeli to priznati, koliko god da neka djeca puno nauče u školi, druga samo bubaju za dobre ocjene il jednostavno imaju loše ocjene - kako god da jest, frustriraju se i nikako nisu zadovoljna.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Roza, pa ti mijenjaš pristup svakim sl. postom, ne znam na što da se referiram. Na to da ćeš naći nekog da dijete obrazuje o onom što ti ne znaš (ako prepoznaješ da ne znaš)-što je okej pristup.
    Ili na ono da ćeš sama s djetetom izdefinirat što je potrebno-što ne kužim nikako.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Roza, pa ti mijenjaš pristup svakim sl. postom, ne znam na što da se referiram. Na to da ćeš naći nekog da dijete obrazuje o onom što ti ne znaš (ako prepoznaješ da ne znaš)-što je okej pristup.
    Ili na ono da ćeš sama s djetetom izdefinirat što je potrebno-što ne kužim nikako.
    Ja od početka govorim da za određene predmete nađeš pomoć obitelji ili privatnih učitelja. Ja npr ne mogu svog sina naučiti svirati klavir i solfeđo, al ga moja mama može. Kakav ja pristup mjenjam svakim postom?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ja od početka govorim da za određene predmete nađeš pomoć obitelji ili privatnih učitelja. Ja npr ne mogu svog sina naučiti svirati klavir i solfeđo, al ga moja mama može. Kakav ja pristup mjenjam svakim postom?
    pa dali ti želiš da ti tata obrazuje dijete fizici, ako dijete ne želi učiti fiziku i ako fizika nije važna?
    ako je boring?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •