Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
o krasno, ajmo ovako, koliko na ovom forumu ima ljudi koji imaju neusporedivo drugačija razmišljanja, stavove, obrazovanje, puteve, životne stilove,...od svojih roditelja (makar jedni druge vole do svemira?)?
Neka se jave pa da vidimo.
Koliko ljudi ima određenu razinu obrazovanja potpuno drugačiju od roditelja? Il ne razinu nego tip? Ima li djece štojaznam jezičara čiji roditelji znaju savršeno fiziku, a ne znaju beknit?
Moji starci nisu "nesposobni idioti" nego najbolji roditelji na svijetu, koji o onome što sam ja studirala ne znaju puno. Ali neke druge stvari znaju savršeno-a vidiš, te stvari mene nisu zanimale.
I da, ništa vrijedniji tata nije ako vodi dijete pjevati na Trgu s krišnama, od onoga koji vodi dijete na Hajduk-Cibalia-razmišljanje suprotno tome je čisti elitizam (alternativistički), koji bome ima maha zadnje vrijeme.
A ja nebi ni jednog ni drugog odabrala za životnog partnera niti suodgajatelja djece, jer mi nebi legao. Nisam ja mjerilo funkcioniranja svemira (niti itko drugi, jel)
krumpirić, ovako je i kod mene i MM-a, odabrali smo potpuno suprotna zanimanja od naših roditelja. I da su njega HS-ali, sasvim sigurno ne bi završio tu gdje je, budući da su njegovi roditelji o tom zvanju imali - nedobro mišljenje.