Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ali govorimo o faksu, a on ionako nije predmet HS-a.
    Zašto ne?
    Pa i tamo se stječu nepotrebna znanja, a uz to se i trpi maltretiranje, profesori ne dolaze na konzultacije, kljukaju se pilsevima (), a garant ih i kakav veliki brat promatra i možda potajice cijepi dok spavaju u svojim studentskim sobama.

Niti jedan normalan i suvisli argument za nekontrolirani HS dosad nije iznesen.
    Osim ako se za argument ne smatra vrijeđanje prosvjetara, a sad i osuđivanje roditelja koji normalno funkcioniraju u društvu i šalju svoju djecu u školu, a oni rade i zarađuju za život (sram ih bilo).

Roza, i mi se za svoju djecu odričemo, trudimo i definitivno su nam najvažniji na svijetu. Prestani više s tim nebuloznim generaliziranjem koje usput i vrijeđa druge roditelje. Možda ti to stvarno nije namjera, obrati malo pažnju, pročitaj ponekad svoj post prije nego što ga pošalješ.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku

Niti jedan normalan i suvisli argument za nekontrolirani HS dosad nije iznesen.
    .
    Tako je. Još uvijek čekamo.
    I mislim da se većina do sada usuglasila da je za HS,ali pod određenim pravilima.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uh, ovo sam pitala pcelicu

malo mi brzo idu ovi postovi

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ovisi kakva je kontrola u pitanju. ako je fora u tome da imas test ko u skoli na kraju trimestra/polugodista/godine, ne znam. prakticki ti dode na isto ko da ide u skolu, ako ti nije cilj izbjegavanja bas skole i razreda, a meni to nije cilj. tak mi se cini, mozda sam u krivu.

ako je fora da se vidi da dijete uci i radi, ko sto sam vec negdje napisala, onda ok, to kuzim i postujem, u smislu zloupotrebe itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •