Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kaj, ti si prosvjetarka pa si se nasla osobno uvrijedenom? to mi je najbolje kad se jedna struka izdize iznad covjecanstva kao plemenita i nepogresiva. prosvjetari i doktori, to je to. pogotovo ova upadica o cijepljenju u sobama.

ono kaj sam ja znala dozivjet na faksu i nije nis drugo nego maltretiranje, sad bi se prilicno drugacije postavila, a onda sam jos bila mlada i naivna (i sad sam naivna, a vise nisam tako mlada).

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    kaj, ti si prosvjetarka pa si se nasla osobno uvrijedenom? to mi je najbolje kad se jedna struka izdize iznad covjecanstva kao plemenita i nepogresiva. prosvjetari i doktori, to je to. pogotovo ova upadica o cijepljenju u sobama.

.
    Ovo se na mene odnosilo?

Ako jest,u mom postu nije bilo ni grama ironije...

edit...ok,sad sam vidjela.
    Posljednje uređivanje od rosa : 23.05.2011. at 11:19

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne izdižem ništa iznad čovječanstva, samo me nervira generaliziranje i omalovažavanje (bilo koje) struke.

Da se na jednom edukativnom forumu svako malo ponovi kako smećari smrde (ispričavam se, samo dajem usporedbu) vjerujem da bi to svima bilo vrlo nekorektno i neprihvatljivo.

Ali, svako malo ogaditi liječnike, a sad udariti i po jednako nekompetentnim prosvjetarima, e to je već ok.

Na edukativnom roditeljskom forumu

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    i zbog toga izbjegavam sistem i njihove iskrivljenje vrijednosti jer po mom mišljenju sistem ne valja.
    Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    a sad udariti i po jednako nekompetentnim prosvjetarima, e to je već ok.
    nije ok.

Roza, meni je stvarno svejedno čemu ćeš ti ili bilo tko drugi podučavati svoje dijete. Pa čak i da to bude samo okopavanje kupina, savijanje sarme ili striženje ovaca. Meni je to sasvim u redu, neka.
    Ali mi nije u redu da se tako puca po Sistemu i prosvjetarskom kadru.
    Možemo generalno reći da je Sistem loš, ali bih ipak rekla kako se radi o nekim njegovim dijelovima.
    Jer ne možemo negirati postojanje divnih ljudi i programa koji u svome radnome vremenu naprave puno više no što bih ja kod kuće napravila.
    Govorim podjednako i o odgojnom i o obrazovnom segmentu.

Sistem u kojem su moja djeca ne podržava ni konzumerizam, ni bahatost, ni ruganje... ma ništa što ja i kod kuće ne bih podučavala.
    Tako da mi smetaju insinuacije da će moja djeca iz tog Sistema izaći - kao "mainstrimaši" koji su bili zlostavljani na bilo koji način.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •