Jesi ti uopće pročitala moj post??? Kako izvrčete izjave to je besramno, ne znam zašto se uopće pačam u rasprave sa nekim tko ima potrebu samo i jedino osuđivati i dokazati da je njihovo razmišljanje jedino ispravno.
A nisam možda napisala da sam svjesna da ono što mene zanima nije dovoljno za njega da stekne opću obrazovanost???
Ja Rosa draga nikog neću kontaminirat sa ničim, nit mrzim ljude nit ih se klonim nit mi se gade. Vi fakat tupite svoje a ne dajete ni šansu da se čovjek objasni. Ne pokušavate uopče shvatiti, a ja budala trošim vrijeme i živce na pravdanja nekome od koga ni kruh u usta ni kruh iz usta. I give up, as always, jer nema smisla. Shvatite da postoje ljudi koji su drugačiji i ne žele da im dijeca budu samo još jedna osoba na pokretnoj traci, ne želim da guta sve što mu sistem servira. Reagirate kao da se bojite ovog što ja govorim i bojite se priznati ili shvatiti da netko poput "mene" ima pravo raditi sa svojim životom ono što želi i živjeti potpuno drugačije nego vi a pritom može odgojiti normalno obrazovano dijete koje će kasnije imati jednake šanse kao i vaše. Nit će znat samo mutit sarme nit će znat samo kopat, i moguće je čak da bude pametnije i obrazovanije od večine školski obrazovanih klinaca.
Može se i drugačije funkcionirati nego što funkcioniraju mase i svejedno bit normalan i normalno živjeti. Moj autoritet u životu je obitelj i to je ono gdje želim ostvariti najveći uspijeh, i zbog toga izbjegavam sistem i njihove iskrivljenje vrijednosti jer po mom mišljenju sistem ne valja.

Odgovori s citatom