Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa tu je razlika između mene i nekog tko misli da dijete sa 10 godina mora dobiti svjedodžbu, ja mislim da je to skroz nepotrebno. Ja mislim da bi prva službena provjera znanja u obliku pisanog i usmenog ispita trebala biti državna matura. I sva ona HS djeca koja imaju želju studirati bi morali tu maturu položiti jer je ona uvjet da im bude omogučen psitup prijemnom ispitu na željeni fakultet.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Pa tu je razlika između mene i nekog tko misli da dijete sa 10 godina mora dobiti svjedodžbu, ja mislim da je to skroz nepotrebno. Ja mislim da bi prva službena provjera znanja u obliku pisanog i usmenog ispita trebala biti državna matura. I sva ona HS djeca koja imaju želju studirati bi morali tu maturu položiti jer je ona uvjet da im bude omogučen psitup prijemnom ispitu na željeni fakultet.
    I što onda s djecom koja nisu naučila ništa jer su njihovi roditelji zlouportijebili nekontrolirani HS (slažemo se da takvih, nažalost, ima), a nitko ih sve te godine nije kontrolirao i vratio u redovnu školu.

Znači, ta djeca su u startu osuđena na neuspjeh.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja mislim da bi prva službena provjera znanja u obliku pisanog i usmenog ispita trebala biti državna matura. I sva ona HS djeca koja imaju želju studirati bi morali tu maturu položiti jer je ona uvjet da im bude omogučen psitup prijemnom ispitu na željeni fakultet.
    ajme, ajme...
    ja bih stavila ruku u vatru da bi u ovome slučaju veliki broj te "djece" - poludio.
    zamisli samo koliki bi to tek bio stres za te mlade ljude, ako i sada kažu da umiru od učenja za maturu.
    a tek oni kojima bi to bio prvi susret sa službenom provjerom znanja.

ja to uopće ne mogu ni zamisliti.

nisam sigurna da bih i ja sada položila državnu maturu, nakon svih tih godina školovanja...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, ajme...
    ja bih stavila ruku u vatru da bi u ovome slučaju veliki broj te "djece" - poludio.
    zamisli samo koliki bi to tek bio stres za te mlade ljude, ako i sada kažu da umiru od učenja za maturu.
    a tek oni kojima bi to bio prvi susret sa službenom provjerom znanja.

ja to uopće ne mogu ni zamisliti.

nisam sigurna da bih i ja sada položila državnu maturu, nakon svih tih godina školovanja...
    Ma to samo, ja mislim, govori o tome da je državna matura nonsens :metanačelu: Meni je sasvim dobar sistem prijemnih ispita na faks koji su ipak uže vezani za polje interesa.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma to samo, ja mislim, govori o tome da je državna matura nonsens :metanačelu: Meni je sasvim dobar sistem prijemnih ispita na faks koji su ipak uže vezani za polje interesa.
    šta će ti faks ako sve možeš naučiti sam/a?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •