-
Osoblje foruma
kaj vama nije bzvz da dijete/covjek koji je nadaren za npr. matematiku ne moze upisati fakultet jer nema ocjenu iz drzavne mature? koliko je netko nadaren za nesto se stvarno moze saznati iz jednog razgovora u toj dobi. to sam vec negdje napisala, ako ga nece na pmf, mozda hoce na oxford, nemam problema s tim.
cvijeto, ksjusa vec zna rome, to su nasi drugari 
i ne vidim zasto bi nekom tko nije nikad "drilan" ispitima prvi ispit bio stres, ja mislim da bi ga vise shvatili kao izazov, nes ti stresa, ako ne prodes sada proci ces kasnije (ako znas sto treba). ili naci neki drugi nacin.
evo recimo taj dio mi se uopce ne svida. ljudi strepe od ispita, a uopce ne bi trebalo biti tako: oni koji ispit drze bi trebali strepiti, jer je njima u cilju osposobiti ucenike--bar ja tako gledam smisao skolovanja (sad, nakon promisljanja, citanja i skupljanja iskustava). ako ucenik ne prode, cija je to greska? idem na neki seminar u algebru, pa yebemu, placam ih da me osposobe za nesto a ne da mi se netko prijeti ispitom. ako ja ne prodem ispit, kakvo je to obrazovanje onda? to je vec u startu potpuno pogresno postavljen sistem. jer bi se s covjekom trebalo raditi dok ne shvati, a ne uvjetovati ga.
ok opet sam se zapetljala, idem dalje citat da pohvatam silne postove 
btw marta je u pravu, ja sam zavrsila tehnicki fakultet
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma