Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma nije frka, nije to cudno s obzirom na mentalitet ljudi... generalizirati cu, ali dosta su se kod nas ljudi "pogospodili". Pa rasprodaju djedovinu za pokriti potrosacki nacin zivota, cast izuzecima

Divim se svakom tko u tekovinama civilizacije uistinu uziva, ali meni se zivot sve vise cini kao da je netko slucajno stisnuo >>| gumb... Stan, auto, roba, ducani, posao od 8+ sati, jaslice, vrtici... jednostavno mi to sve ne odgovara... premalo zivim, a previse me nosi bujica...
    Kupim par kupona za masazu i onda me uhvati stres kako uplanirati jednu masazu tjedno meni i muzu, kada se vidjeti s prijateljima, rodbinom... Upisem pilates pa skuzim da mi je vise muka uplanirati nego sto mi je zadovoljstvo ici... Zudim za zemljom, sumom, mirom, laksim tempom...
    A tempo se samo ubrzava... vidite li koliko je otislo od doba kad smo mi bili djeca. Tada je bila muzicka, pokoji sport (ne ovako bezobrazno skup kao danas) i igra vani sa susjedima. Danas nam bebe idu na bebe ribe, pa eng u vrticu, pa gimnastika/atletika/taekwondo...
    Sto ih ceka u zivotu ako se stvari jos vise ubrzaju...

Kada o tome razmisljam... potpuno se mogu uziviti u Rozin nacin razmisljanja... vjerojatno ju je tijek njenog zivota usporio. Cak mozda doveo pred zid... Ja joj se divim zbog hrabrosti koju nemam... a osjecam slicno (barem pretpostavljam)
    Posljednje uređivanje od smedja : 26.05.2011. at 12:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •