Pa razlika je u tome što ja smatram da je ono najjnužnije nešto za izjest i roba da ne budeš gola, sve ostalo je opcija koju možeš a i ne moraš imati - ne uvjetuje sreću u životu.
Meni sve materijalno, što zapravo i nije mnogo jer sam sve svoje prodala kao i mm, da bi mogli kupiti ranch, nije palo s neba naravno, i ne mislim da je rad loš ne mislim da je loše raditi za novac kad ti novac treba. Al apsolutno mislim da je loše da mi jedan od glavnih razloga za sticanje znanja i školskog obrazovanja bude materijalna sigurnost. Zapravo mislim da kod obrazovanja to dal će nam donjeti novac ili ne uopće ne bi trebao biti faktor. Recimo, pored toga što bih željela da moj sin nauči neke obrte kojima bi se mogao baviti i koji će mu olakšat život i maksimalno smanjiti njegovu ovisnost o sistemu i drugim ljudima, želim da ima cijelu paletu znanja koja mu materijalno neće donjeti ništa, tipa želim da puno čita i da zna svirati neki instrument, da se kuži u osnove fizike, kemije, matematike, da ima solidno znanje povijesti, da zna osnove zemljopisa....svašta ja planiram učiti svoje dijete...ali ne želim mu stvarati paniku da ukoliko ne stekne ta znanja propast će i neče moć upisat faks i onda će mu život bit koma.