-
Osoblje foruma
Ja mislim da nas na ovoj temi ima puno takvih, ja iz dubine srca mrzim shopping centre i iživciram se čim skužim da moram nešto kupit.
Još više se izživciram što na posao moram ponekad neke "finije" stvari odjenut, pa ić kupovat to što mi uopće nije zanimljivo, joj, dobijem fraz.
I istina, imam neke svoje "bisere" koji uključuju bicikle, opremu za kampiranje i slično što bi svakako kupila iznad minimalne mjere. I imam želju putovati s djecom po svijetu, idem redovno na izlete..
ali ali...možda jest ključ ovo što kaže smeđa-kućica u selu KK županije košta 15000 eura, ok, ali ja tamo ne mogu raditi ovo što znam, tj. mogla bi, kad bi imala već razvijen biznis. Ali treba ga razvit....etc...
I ovako, u ovom svijetu, s dobrom strukom i ok plaćama, pokrivamo, a neću baš u detalje, ali stan, režije, auto (jedno pa idemo karavanski zajedno svi), gorivo, hranu, poneki izlet, jedno putovanje u 2god i minus
Ostalo-pa samo nužnu odjeću i ino, i ono što sam spomenula, a nama znači-biciklistička i sl. oprema.
Nema šanse da uđem u dućan i tražim što bi kupila. Odem kad mi nešto treba.
Ali opet-nema šanse da dijete ne slavi rođendan kako treba-sa svim prijateljima-neću na tome štediti 
Tako da-i kad stvarno ne želiš na ništa trošit i ne padaš na zvizdarije tipa sto mirisa omekšivača, kad počinješ od apsolutne nule, teško da možeš normalno živjeti (da npr. ne braniš djeci ABC sirko jer je skuplji od XYZ nekvalitetnog sirka) ako ne zarađuješ pristojno.
Druga je stvar, ali zaista, kad imaš osiguran stan, dijeliš neke troškove...
Nego, razumijem da bi mi život u selu bio puno jeftiniji, čisto radi ovog stana, režija, hrane, odjeće za posao-sve je to jeftinije na selu...ne radi toga što bi se odrekla nekih bogtepitaj kakvih luksuza, ali bi mi vjerojatno primanja bila toliko neusporedivo manja, da bi došla u fazu da biram sirko.
I koje god kalkulacije imam ili sam imala-su me dovele do toga.
Da dodam, ja sam odrasla u malom gradiću, mm je odrastao na selu s područnom školicom, nebi nikako volila da smo homskulani, joj, ali moram reći da bi voljela da moja djeca žive u tako malim mjestima, iako sam milijun puta kalkulirala prednosti i mane i došla do toga da u sadašnjem trenutku mi time nebi postigli željeno, a da kasnije-kad budu srednjoškolci-to više nema smisla, onda je ZG bolja opcija
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma