Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jesam jedino ja ovdje tolko netolerantna na tuđe izbore da me neka jeza prolazi na ove linkove od sramežljive
    ovaj prvi na farmi, još kako tako, djeca su mala i čini se da uživaju.
    a ovaj drugi...već velika djeca, preko skajpa u kontaktu sa školom, pa ona slika curice kako sama čita knjigu, sve mi je baš nekako tužno

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    jesam jedino ja ovdje tolko netolerantna na tuđe izbore da me neka jeza prolazi na ove linkove od sramežljive
    a ovaj drugi...već velika djeca, preko skajpa u kontaktu sa školom, pa ona slika curice kako sama čita knjigu, sve mi je baš nekako tužno
    Nisi jedina. Djeluje otužno.
    Ok ako se radi o nadopuni,onda dapače.
    Treba naravno i puno prirode, istraživanja,drugačijeg pristupa i ručnog modeliranja,bastlanja svake vrste i samostalnog čitanja u osami...i mirnih večeri u krugu dragih ljudi i muziciranja...svega toga treba...ali to se može i vikendom i preko praznika...itekako...
    Ovako mi djeluje kao kazna za te malce.
    Djeci trebaju djeca.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Djeci trebaju djeca.
    To je prava riječ. Sasvim maloj djeci svijet je mama, pa obitelj, a djeci školskog uzrasta svijet su druga djeca. Oni se žele i moraju družiti.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    To je prava riječ. Sasvim maloj djeci svijet je mama, pa obitelj, a djeci školskog uzrasta svijet su druga djeca. Oni se žele i moraju družiti.
    Baš tako. Srećom , gotovo svaka mama to shvati na vrijeme i dozvoli djetetu da raširi svoj svijet.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 27.05.2011. at 23:17

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Djeci trebaju djeca.
    HS ne znaći odsustvo druge djece u životu i definitivno nije kazna, vaš je problem što ne možete gledati dovoljno otvoreno da bi razumjeli benefite koje djeca dobijaju takvim obrazovanjem.

Meni je btw ovaj link od sramežljive o krščanskoj HS obitelji baš dobar. Ne vidim nad čim se tu imam zgražat. I ovi klinci koji pjevaju EKV su preslatki.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako izgleda nastava na nekim hrvatskim otocima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •