Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam se referirala na Rozinu izjavu da smo svi mi ovdje na forumu sposobni HS-at svoju djecu,samo ako imamo motivaciju.

Znači ili:

-smo svi kroz školski sustav dobili zadivljujuće dovoljno znanja na svim područjima da možemo uspješno (što god to značilo) podučavati svoje,susjedove itd. klince,što bi značilo da je sustav zapravo odličan

-je dovoljno skupljati,nadopunjavati "znanja" uz pomoć prijatelja google-a

-svi roditelji imaju urođenu sposobnost uspješnog podučavanja u smislu metodike

-količina znanja i vještina koje HS-dijete treba usvojiti je zapravo daleko niža od one koju aktualni sustav propisuje
None of the above rekla bi.

Ali mislim da su roditelji koji se upuštaju u HS (a pritom su zdravi i odgovorni roditelji) svjesni u što se upuštaju, i ako se već odluče upustit u HS vrlo je vjerovatno da su visoko motivirani svojoj djeci pružiti svu kvalitetu obrazovanja koju daje HS.
Vi možete do sutra govoriti da je škola sigurno za svakog bolja, ali to je samo vaše osobno mišljenje koje malo vrijedi kad se uzme u obzir da su stručnjaci koji se bave teorijama o HS pisali knjige i predavali o tome kako između ostalog kvalitetno obrazovanje kroz HS može pružiti svaki odgovorni i obrazovani roditelj. Obrazovani ne znaći nužno i školovani u državnim institucijama.