Mene sve samo ne zaboli za bližnje moje, ja sam tu za svakog kome treba pomoć, da sad idem nabrajati načine na koje ja pomažem ljudima neču jer nisam hvalisavica. Al ako ti ikad nešto treba tu sam. Tako živim svoj život, za svoje uzmeme taman koliko nam je potrebno ostalo djelim i dajem onima kojima vidim da treba - ili ovo nije bilo upučeno meni direknto?! (moš mislit)
Ali to uopće nije nikakav faktor u svemu ovome, jer da mene i zaboli za cijeli svijet to je moje apsolutno pravo, ja imam pravo reči ko vas sve j...odo ja na svoju farmu, kontaš? Konstantno vračanje na moj način života mi je već lagano dosadilo, ajdmo se držat HSa, a to oću ja must krave il vozit ferari tebe ne treba bit briga, košto mene nije briga što ti radiš nit kakva su tvoja uvjerenja. I ne brigaj za moju djecu jer će ona funkcionirat u društvu sasvim solidno ako Bog da, kao i tvoja.
Ja ne pljuvam po ljudima, pljuvam po sistemu, i po tisućiti put, koji vrag se vrijeđate ako netko reče da je sistem koma i da se želi od sistema odjelit? Ne odjeljujem se od ljudi, brišem na ljevo da me ne bodu u glavu sa svojim nebulozama. Al moja naj frendica ima puno pravo nastaviti živjeti unutar sistema, svejedno je volim, svejedno mi je zanimljiva, i mogu puno od nje naučiti, i obrnuto. Neću se odreč ljudi zato jer mi ne paše današnji način života!