-
a otkud ne misliš da se opet nećemo vratiti u doba ivana mažuranića kad bismo radili tako? U Hrvatskoj postoji velik broj neobrazovanih tj neškolovanih ljudi. Ili je bolje za njih da se ni ne školuju? Imam osjećaj da ovdje postoji jedna grupa roditelja kojima je uglavnom bilo ok tijekom odrastanja, vidim da svi računaju na roditelje i bake koji će pomoći. Ne da mi se pričati svoju priču ali znam da se ja zalažem za školu jer sam se ja namučila za svoje obrazovanje, nemam obrazovane roditelje koji su me usmejravali ili poticali, počela sam od nule i mislim da sam puno napravila u životu i da to ne bih mogla da nisam išla u školu i onda na fakultet. Lako je nekima ovdje koji će valjda svojoj djeci moći ostaviti i farmu i kuću i znanje. Neka djeca će morati početi od nule. U svakom pogledu. Možda imamo drugačije priroritete ovdje, ja mogu svoje dijete školovati kod kuće jer sad imam i dovoljno znanja i dovoljno novca, ali mi je i dalje važna redovna škola jer znam da vani ima još jako puno djece koji nisu tako sretna. Meni su u mislima takva djeca i zato ne volim kad se neodgovrno pljuje po školi. Ne znam je li jasno što meni smeta. Ne da mi se više pisati jer sam rekla što mislim. I dalje mislim da je glupo pozivati se na nekakvu idiličnu prošlost kao opravdanje za HS ili na sadašnji ugnjetavački sistem. Koliko znam, jako sam precizno nabrojila što mi se ne sviđa kad se govori o HS, nikada nisam rekla da mi se ne sviđa HS.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma