Gle, ostavi ti mene na miru i slobodno zaboravi moj nik jer me više nećeš tu puno viđati. Došla sam pročitati o nekim drugim temama i završila ovdje, i ne trebaju mi ove rasrpave. Kritizirala sam dosta toga što si rekla jer mi se ne sviđa način na koji se opravdava HS (s tvoje strane i strane nekih drugih, nisam sigurna da sam te ikada osobno napadala (a mislim da kritika tvojih stavova nije osobni napad), osim u zadnjem postu i toga č i ć, a možda je to bila samo loša šala), ali nigdje nisam osporavala tvoje pravo na HS, dapače, ako treba potpis za uvođenje u hr dala bih ga.. mislim da je to jasno iz mojih postova. (ali ako bi netko nastavio s ovakvim stvarima zaislila bih se)
"plus ljudi poput tebe uzimaju si za pravo da izjavljuju što bi oni a što ne bi drugim ljudima dopustili. " - ovo je daleko od onoga što sam ja i što mislim. Nikada nikome ne solim pamet ili govorim što bi trebali raditi, ali ne volim ni da meni to drugi rade. Govorim svoje mišljenje o tome da li je škola još potrebna ili nije i to je sve. Evo, i ja imam pravo buniti se, bunim se na to da mi netko govori da sam rob sistema ili da sam glupa što šaljem dijete u školu. Da, ja to što ti govoriš smatram kao uvredu. I nisam se kačila na tvoje postove. Ako baš hoćeš to da sam pisala da bi svi trebali razmisliti o HS, too sam se zakačila direktno na onaj post one mame iz londona koja je govorila o Broken sistem i jednom je natuknula nešto poput toga da bi to trebalo napustiti, kako tko može. Dakle, jasno sam rekla na što sam se obraćala. Ako ti misliš kao ona i ako si se osobno uvrijedila, tvoj problem. Nisam vidjela da su druge mame i tate koje zanima hs i koji već rade nešto agresivni, dapače, zanimljivo mi je bilo čitati njihove postove jer uvijek nađeš nešto novo, ali ne moraš se sa svim slagati. Mislim da mi je pametnije tvoje postove dalje preskakati, a ti slobodno to radi i sa mojima.

Odgovori s citatom